PVC VRATA BALKONSKA

PVC balkonska vrata – Vaša veza sa prirodom

PVC balkonska vrata su u osnovi napravljena na isti način kao i PVC prozori. Klasični okretno-nagibni sistem omogućava upravljanje balkonskim vratima pomoću ručke u različite položaje: kipovanje, otvaranje i zatvaranje. Pored klasičnog sistema u ponudi imamo i PVC klizna vrata.

Dimenzije, oblik i izgled PVC balkonskih vrata možete prilagoditi Vašim željama i građevinskim specifikacijama, nudeći optimalan odnos cene i kvaliteta. Dostupna su kao jednokrilna, dvokrilna ili višekrilna. Kod dvokrilnih balkonskih vrata je isto kao kod prozora, mogu da idu sa ili bez srednjeg stuba u sredini, kod širih dimenzija preporučuje se sa srednjim stubom radi bolje stabilnosti.

Pored osnovne bele boje u ponudi imamo balkonska vrata u antracit boji, raznim drvo dekorima kao i sa aluminijumskom oblogom. Karakteriše ih dugotrajnost, sigurnost, otpornost na vremenske uslove i lako održavanje.

Zahvaljujući kvalitetnim I atestiranim višekomornim PVC sistemima u kombinaciji sa dvoslojnim ili troslojnim izolacionim niskoemisionim staklom punjenim argonom,  toplotna i zvučna izolacija PVC balkonskih vrata je na visokom nivou.

Na raspolaganju su Vam različiti sistemi za PVC balkonska vrata koja će se idealno prilagoditi Vašim zahtevima. Po zahtevu mogu biti opremljena sa roletnom i/ili komarnikom.

PVC balkonska vrata

KONTAKTIRAJTE NAS radi informacija o cenama i za sve ostale pojedinosti koje Vas interesuju.