ALU VRATA

ALU ulazna vrata

Aluminijumska ulazna vrata igraju odlučujuću ulogu u dizajniranju objekta. Ona oblikuju Vaš ulazni prostor i daju osjećaj većeg komfora, njihove karakteristike će Vaš dom učiniti sigurnijim i lepšim.

Vrata su specifična kada se rade od aluminijumskih profila, imaju potrebnu cvrstinu I lakša su u odnosu na vrata izrađena od drugih materijala pa samim tim i dugotrajnija. Mnoštvo različitih boja uz jasne i oštre linije, svakom objektu daće potrebnu dozu luksuza. Vrata su visokog kvaliteta, sertifikovana, imaju optimalnu zvučnu i toplotnu izolaciju, lako se održavaju i otporna su na vremenske uslove.

Sa preko 250 različitih modela ALU vrata podeljeno u tri serije (Standard, Modern i Lux) i zahvaljujući raznovrsnim mogućnostima dizajna, boja, oblika i veličina, čine naša vrata zaista posednim i uklapaju se savršeno u Vaše želje i arhitekturu kuće, veliki izbor gde ćete sigurno pronaći svoja omiljena.

Naša posvećenost do najsitnijeg detalja, iskustvo i profesionalna usluga garantuje ispunjenje Vaših zahteva.

ALU ulazna vrata „STANDARD“

Ispuna za ALU vrata Standard može biti kombinacija stakla, prečki i panela, samo staklo ili samo ravni ALU panel.

Modele ALU vrata „Standard“ možete pogledati u pdf katalogu.

PREUZMITE KATALOG

PLASTAL ALU VRATA STANDARD (PDF/3,63MB)

Plastal ALU vrata standard

ALU ulazna vrata „Ukrasni Panel“

ALU vrata „Modern“ su ulazna vrata kod kojih se za ispunu koristi ukrasni panel.

Modele ALU vrata sa ukrasnim panelima možete pogledati u pdf katalogu.

PREUZMITE KATALOG

ALU VRATA SA UKRASNIM PANELIMA (PDF/5,85MB)

ALU ulazna vrata „LUX“

ALU vrata „Lux“ je serija ekskluzivnih vrata, koja pored visokog stepena kvaliteta imaju i jedinstven luksuzan dizajn. Kod ove serije imate opciju da birate između klasičnog krila i varijante skrivenog krila.

Šta znači skriveno krilo?

Kod klasičnih vrata panel se postavlja u okvir krila tako da okvir krila ostaje potpuno vidljiv sa obe strane. Ulazna Vrata sa skrivenim krilom izgledaju kao jedna celina, ukrasni panel je integrisan na celokupnoj površini krila i okvir krila se ne vidi, tako vrata deluju mnogo veća i uklapaju se savršeno u spoljašnu i unutrašnju arhitekturu. Vrata sa skrivenim krilom manje su podložna prljanju u odnosu na klasična vrata, sto olakšava redovno čišćenje i povećava dugotrajnost vrata.

Modele ALU vrata LUX možete pogledati u PDF katalogu.

PREUZMITE KATALOG

PLASTAL – ALU vrata LUX (PDF)

Plastal download

Kontaktirajte nas, rado ćemo Vas posavetovati i realizovati Vaš projekat.