ZIMSKE BAŠTE

Zimske bašte – Vaše omiljeno mesto za uživanje

Zimska bašta je idealan način da velikodušno proširite vlastiti životni ili poslovni prostor i maksimalno iskoristite dnevnu svetlost na kvalitetan i elegantan način. Za sopstvenu zimsku baštu iz snova postoje različite mogućnosti primene i dizajna sa proverenim visoko kvalitetnim aluminijumskim sistemima  i inovativnim proizvodima koja prate savremene arhitektonske trendove.

Uverite se u Plastal kvalitet i stvorite sopstvenu jedinstvenu oazu. Nudimo sofisticirane, savremene i funkcionalne sisteme koja zadovoljavaju Vaše zahteve izgledom, kvalitetom, sigurnošću, izdržljivošću i energetskom efikasnošću i daju Vašem objektu eksluzivan izgled povećavajući njegovu vrednost.

Iskoristite ovaj dodatni prostor kao trpezariju, kao mesto za opuštanje ili udobnom igraonicom za Vašu decu bez obzira na godišnje doba. Mi proizvodimo zimske bašte u skladu sa dimenzijama prostora i Vašim zahtevima, kombinujući razne elemente iz našeg proizvodnog programa, tako da su mogućnosti neiscrpne kada je u pitanju izgled i oblik bašte.

Svako ko zeli jedinstvenu i po meri izradjenu zimsku baštu, naći će kompetentnog partnera u nama. Sa najvećom pažnjom vodimo racuna o celokupnom procesu tokom celog građevinskog projekta.

zimska bašta

KONTAKTIRAJTE NAS radi informacija o cenama, a mi ćemo ostvariti Vaš san o zimskoj bašti i pretvoriti Vašu terasu u pravu oazu!