Funkcionalnost u savršenstvu, uski profili, odlične termoizolacione vrednosti, neograničen broj kombinacija bilo da se radi o privatnom, javnom ili poslovnom prostoru.

Kontaktirajte nas, rado ćemo Vas posavetovati i realizovati Vaš projekat.

Paralelno klizni kip sistem (PSK) nije samo moderan već je i praktičan. Velika prednost ovog sistema je ta što se klizna funkcija,  koja štedi prostor, kombinuje sa praktičnom funkcijom kipovanja. Pokretno krilo ne štrči u prostoriji kad se otvori,  već se pomera u stranu paralelno sa fiksnim delom. Pored toga, pokretni element može se kipovati za ventilaciju, kao što je poznato kod klasičnih prozora i balkonskih vrata.

U izboru materijala možete birati između aluminijumskih i pvc sistema.

Kontaktirajte nas, rado ćemo Vas posavetovati i realizovati Vaš projekat.

Šta znači skriveno krilo?

Kod klasičnih vrata panel se postavlja u okvir krila tako da okvir krila ostaje potpuno vidljiv sa obe strane.

Ulazna Vrata sa skrivenim krilom izgledaju kao jedna celina, ukrasni panel je integrisan na celokupnoj površini krila i okvir krila se ne vidi, tako vrata deluju mnogo veća i uklapaju se savršeno u spoljašnu i unutrašnju arhitekturu.

Vrata sa skrivenim krilom imaju optimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju i manje su podložna prljanju u odnosu na klasična vrata. Ovo olakšava redovno čišćenje i povećava dugotrajnost vrata.

Skriveno krilo je moguće izvesti na svim modelima ALU vrata LUX.

Kontaktirajte nas, rado ćemo Vas posavetovati i realizovati Vaš projekat.