PVC STOLARIJA

Tražite PVC stolariju za vaš novi objekat ili za sanaciju postojećeg?

Želite da pri tom gradite ekonomično, štedite energiju i novac, a istovremeno unesete više svetla i toplote u Vašu svakodnevnicu – onda bi trebalo da se odlučite za PVC stolariju Plastal jer su kod nje ujedinjene izvanredne karakteristike proizvoda sa visokim kvalitetom materijala i vrhunskom obradom, uz izuzetan odnos cene i kvaliteta. Na taj način ćete uživati u maksimalnom komforu stanovanja.

Zašto PVC stolarija?

PVC stolarija već pola veka predstavlja nezaobilazan faktor kod gradnje novih i rekonstrukcije starijih objekata. U razvijenim zemljama pokriva polovinu tržišta stolarije zbog svoje ekonomičnosti, postojanosti, cene izrade i malih troškova održavanja.

Zahvaljujući kvalitetnom repromaterijalu, tehnički savršenim sredstvima za rad kao i visokoobučenom kadru, u mogućnosti smo da vam ponudimo PVC stolariju vrhunskog kvaliteta po Vašem izboru u svim mogućim dimenzijama, oblicima i dizajnu kao i kompletan prateći program koji ide uz stolariju.

Pored klasičnog belog, u ponudi imamo PVC stolariju u raznim dekorima drveta i drugim bojama, kao i sa aluminujumkim oblogama, koji spolja daju savršen aluminijumski izgled i dostupne su u raznim bojama po RAL karti.

Svojim kupcima uvek nudimo kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cenama, i ono što je najvažnije – uvek poštujemo dogovore i rokove!

NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA

Kontaktirajte nas, rado ćemo Vas posavetovati i realizovati Vaš projekat.