ALU PROZORI

PlastalALU prozori se uklapaju u svaki građevinski stil i ispunjavaju najviše zahteve kvaliteta, pružajući brojne prednosti. Zbog svoje konstrukcione stabilnosti omogućavaju veće dimenzije i staklene površine, uz optimalnu termičku i zvučnu izolaciju.

Klasični okretno-nagibni ALU prozori možete kipovati radi ventilacije, potpuno otvoriti ili zatvoriti. Aluminijum kao materijal omogućava širok raspon boja, oblika i veličina u proizvodnji prozora. Aluminijumske prozore karakteriše posebno visoka stabilnost, otpornost na vremenske uslove, dugotrajnost, sigurnost, funkcionalnost i lako održavanje, tako nalaze svoje mesto kako na poslovnim tako i na stambenim objektima, uživajući sve veću popularnost.

Svaki ALU prozor izrađuje se po meri i možete ga prilagoditi Vašim potrebama. Dostupan je kao jednokrilan, dvokrilan ili višekrilan. Kod dvokrilnih ALU prozora može da bude sa ili bez fiksnog stuba u sredini, međutim kod širih dimenzija se preporučuje dvokrilni prozor sa srednjim stubom radi bolje stabilnosti.

Po zahtevu ALU prozori mogu biti opremljeni sa roletnom i/ili komarnikom.

U ponudi imamo različite, kvalitetne i atestirane ALU prozorske sisteme koje možete prilagoditi svim Vašim zahtevima. Pored klasičnog okretno-nagibnog u ponudi imamo i klizne sisteme, tako i sisteme sa i bez termoprekida.

ALU prozor

Kontaktirajte nas, rado ćemo Vas posavetovati i realizovati Vaš projekat.