PVC PROZORI

PVC Prozori donose svetlost i sunčevu toplinu u unutrašnjost kuće a istovremeno sprečavaju gubitak toplote iz prostorije. Prozor je naš kontakt sa spoljnim svetom bez da napuštamo ušuškanost i toplinu doma. Presudni su i za harmoničan utisak spoljašnjeg izgleda objekta.

Plastal PVC prozori su zahvaljujući kvalitetu izrade i zavšne obrade iznad standarda postavljenih od strane proizvođača profila. Karakteriše ih dugotrajnost, stabilnost, sigurnost, otpornost na vremenske uslove i lako održavanje.

Proizvode se po meri prema Vašem zahtevu, dostupna su u bezbroj kombinacija oblika i izgleda nudeći optimalan odnos cene i kvaliteta.

Pored osnovne bele boje u ponudi imamo PVC prozore u raznim drvo dekorima, antracit boji kao i sa aluminijumskim oblogama. Po zahtevu mogu biti opremljena sa roletnom i/ili komarnikom.

Okretno-nagibni PVC prozori mogu se kipovati, potpuno otvoriti ili zatvoriti. Kod dvokrilnih PVC prozora ima varijante sa ili bez srednjeg stuba u sredini, kod širih dimenzija preporučuje se sa srednjim stubom radi bolje stabilnosti.

Zahvaljujući kvalitetnim i atestiranim višekomornim PVC sistemima u kombinaciji sa dvoslojnim ili troslojnim izolacionim niskoemisionim staklom punjenim argonom,  toplotna i zvučna izolacija PVC prozora je na visokom nivou.

U ponudi imamo različite PVC prozorske sisteme koje možete idealno prilagoditi Vašim potrebama, pored klasičnog okretno-nagibnog postoji varijanta kliznog sistema.

pvc prozor

PVC prozori oblik

KONTAKTIRAJTE NAS radi informacija o cenama, mi ćemo Vam rado pomoći da izaberete odgovarajući PVC prozor.