SERVIS

SERVIS

Moderni trendovi podrazumevaju da kupac iz svog doma može praktično da kupi sve što poželi. Takvi trendovi se podudaraju sa našom politikom poslovanja, tako da Vam je omogućeno da na telefonski poziv ili e-mail dobijete ponudu za stolariju kao i sve informacije koje Vas zanimaju. Zahtevi kupca su uvek prioritet bez obzira da li se radi o fizičkom ili pravnom licu, privatnoj kući, stanu ili stambenoj zgradi.

KONSALTING

Spremni smo uvek da saslušamo Vaše zahteve i predložimo Vam najoptimalnija rešenja za Vaše prozore i vrata, damo neophodna stručna objašnjenja, uputstva za rukovanje i tekuće održavanje.

MERENJE STOLARIJE

Naš stručnjak će na Vašem objektu preciznim mernim instrumentom izvršiti merenje prozora i vrata koje želite. Merenje služi da bi se dala precizna ponuda, a kasnije, ako ponuda bude prihvaćena, uzete mere su osnov za formiranje radnog naloga koji se prosleđuje u proizvodnju.

IZRADA PONUDE

Na osnovu konačnog dogovorenog izgleda, načina otvaranja, dodatne opreme, vršimo izradu ponude na kojoj će biti izrađene skice, opis i cena za svaku poziciju.

PROIZVODNJA

Nakon prihvatanja ponude radni nalog se dostavlja proizvodnji na izvršenje, sledi jednostavna i brza obrada narudžbe. Proizvodni pogon je opremljen savremenim mašinama marki URBAN I ELUMATEC, opremom za rad i kadrom sa dugogodišnjim iskustvom.

Zahvaljujući kvalitetnim repromaterijalima renomiranih evropskih proizvođača, vrhunskoj opremi i obučenom kadru u stanju smo da ispoštujemo sve Vaše zahteve po pitanju kvaliteta, oblika, dimenzija, izgleda, toplotone i zvučne izolacije i brzine izrade.

LOGISTIKA

Prozore i vrata, pripremljene za montažu transportujemo po dogovorenom roku do gradilišta u specijalizovanim i lako prepoznatljivim dostavnim vozilima. Montaža na objektu obavlja se u što kraćem roku kako se nebi remetilo Vaše slobodno vreme.

Da biste što bolje planirali svoje vreme, ranije Vas obaveštavamo da ćemo vršiti montažu prozora i vrata.

Naš posao je i demontaža postojeće stolarije i njeno odvoženje, ukoliko nemate neke druge planove sa istom.

UGRADNJA STOLARIJE

Ugradnja stolarije je jedan od najbitnijih segmenata našeg poslovanja jer ona podrazumeva profesionalnu ugradnju primenom metalnih tipli i zaptivanje pur penom, montažu stakala, završno štelovanje stolarije kao i konačnu kontrolu kvaliteta ugradjene stolarije. Po zahtevu kupca vršimo ugradnja prema RAL-u.

Sastavni deo ugradnje stolarije je demontaža postojeće stolarije na objektu kao i njeno dalje manipulisanje u skladu sa zahtevima kupca.

SERVISIRANJE STOLARIJE

Servisiranje proizvoda kako u garantnom roku, tako i van garantnog roka. Za servisiranje stolarije imamo uvek na raspolaganju rezervne delove kao i zaduženo stručno lice koje je dužno, da nakon prijema i zavodjenja reklamacije, u što kraćem roku otkloni prijavljene nedostatke ili oštećenja.

Reklamacije možete prijaviti na telefon 021/466-511 ili na e-mail našeg preduzeća.