ALU VRATA BALKONSKA

Aluminijumska balkonska vrata su u osnovi napravljena na isti način kao i prozori. Okretno-nagibni sistem omogućava upravljanje balkonskim vratima pomoću ručke u različite položaje: kipovanje, otvaranje i zatvaranje.

Dobra toplotna i zvučna izolacija se pozitivno ističe zahvaljujući kvalitetnim ALU sistemima u kombinaciji sa izolacionim dvoslojnim ili troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom.

Aluminijum zbog svog svojstva, omogućava širok raspon boja, dezena, oblika i veličina u proizvodnji balkonskih vrata. Svaka ALU balkonska vrata su izrađena po meri i možete ih prilagoditi Vašim potrebama u pogledu dimenzija, zvučne i toplotne izolacije. Karakteriše ih posebno visoka stabilnost, otpornost na vremenske uslove, dugotrajnost, sigurnost, funkcionalnost i lako odrzavanje.

Kod dvokrilnih balkonskih vrata je isto kao kod prozora, mogu da budu sa ili bez fiksnog stuba u sredini, kod širih dimenzija se preporučuje sa srednjim stubom radi bolje stabilnosti.

Po zahtevu mogu biti opremljena sa roletnom i/ili komarnikom.

U ponudi imamo različite, kvalitetne i atestirane ALU balkonske sisteme koje možete prilagoditi svim Vašim zahtevima. Pored klasičnog okretno-nagibnog u ponudi imamo i klizne sisteme, tako i sisteme sa i bez termoprekida.