ALU STOLARIJA

Povećana upotreba aluminijuma kao materijala za prozore i vrata, kao što je to slučaj na mnogim svetskim tržištima već dugi niz godina, takođe se manifestuje kod nas u Srbiji.

Bez obzira da li se radi o izgradnji novog objekta ili sanaciji postojećeg – aluminijumski prozori i vrata pružaju najviši nivo kvaliteta i zadovoljavaju najviše zahteve. Sa svojim klasičnim linijama I različitošću dizajna idealni su za moderna arhitektonska rešenja bez gotovo ikakvih ograničenja i daju Vašem objektu visokokvalitetan i elegantan izgled.

Zašto ALU stolarija?

Aluminijum odlikuje plemenit izgled, visoka stabilnost, izdržljivost, sigurnost, fleksibilnost, energetska efikasnost, zvučna izolacija, dugotrajnost, jednostavno održavanje i raznovrsne opcije dizajna.

I u pogledu paleta boja i tekstura aluminijum ima vodeću ulogu u odnosu na druge materijale. Tamno ili svetlo, mat ili sjajno, metalik ili čak četkano, drvo efekat – naši sistemi su skoro bez ograničenja.

Energetska efikasnost danas je u skladu sa savremenim energetskim propisima i uporediva sa energetskom efikasnošću drugih materijala kao sto su drvena i PVC stolarija.

Ona daje karakter Vašem objektu i omogućavaju realizaciju prozora, vrata i fasada u velikim dimenzijama, tako pružajući prostorijama vise svetlosti. Pored toga je otporna na vremenske uticaje.

Sa aluminijumskom stolarijom PLASTAL gledate mirno u budućnost. Mi smo specijalizovani za strucno planiranje, proizvodnju i ugradnju aluminijumskih prozora, vrata, kliznih sistema i fasada.

Svojim kupcima uvek nudimo kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cenama, i ono što je najvažnije – uvek poštujemo dogovore i rokove!

NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA

Kontaktirajte nas, rado ćemo Vas posavetovati i realizovati Vaš projekat.