ALU VRATA

Vrata su specifična konstrukcija kada se rade od aluminijumskih profila. Mnoštvo različitih boja uz jasne i oštre linije, svakom objektu daće potrebnu dozu luksuza.

ALU vrata su lakša u odnosu na vrata izrađena od drugog materijala pa samim tim i dugovečnija. Imaju potrebnu čvrstinu i robusnost te daju objektu sigurnost od provale. Moguća je ugradnja ukrasnih panela za ulazna vrata. Lako se održavaju, otporna su na atmosferske uticaje.

 

ALU VRATA – STANDARD

Veliki izbor ALU Vrata po svim evropskim standardima.

Ispuna za naša visoko kvalitetna ALU Vrata mogu biti kombinacije stakla, prečki i panela, samo staklo ili samo sa ravnim ALU Panelom. Jednokrilna ili dvokrilna. Sve po Vašoj želji.

Više modela ALU Vrata Standard možete pogledati u katalogu.

PREUZMITE KATALOG

Plastal ALU vrata standard

 

PLASTAL ALU VRATA STANDARD (PDF/3,63MB)

 

 

 ====================

ALU VRATA – Ukrasni Panel

Veliki izbor ALU vrata sa ukrasnim panelima po želji kupca.

Zadovoljavaju najviše standarde, Jednokrilna ili dvokrilna, moderan ili klasičan dizajn sa visokim stepenom termo i zvučne izolacije.

Više modela ALU vrata sa ukrasnim panelima možete pogledati u katalogu.

PREUZMITE KATALOG

 

ALU VRATA SA UKRASNIM PANELIMA (PDF/5,85MB)

 

PLASTAL ALU Vrata su dugotrajna, lako za održavanje i otporna na sve vremenske uslove, njihove karakteristike će Vaš dom učiniti sigurnijim i lepšim!

 

Svojim kupcima uvek nudimo kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cenama, i ono što je najvažnije – uvek poštujemo dogovore i rokove!

ODNOS CENE/KVALITET = Najpovoljnija ALU stolarija u Srbiji.

KONTAKTIRAJTE NAS radi informacija o cenama.