SERVIS

Moderni trendovi podrazumevaju da kupac iz svog doma može praktično da kupi sve što poželi. Takvi trendovi se podudaraju sa našom politikom poslovanja, tako da Vam je omogućeno da na telefonski poziv ili e-mail dobijete ponudu za stolariju kao i sve informacije koje Vas zanimaju.

 

MERENJE STOLARIJE

Naš stručnjak će na Vašem objektu preciznim mernim instrumentom izvršiti merenje prozora i vrata koje želite. Merenje služi da bi se dala precizna ponuda, a kasnije, ako ponuda bude prihvaćena, uzete mere su osnov za formiranje radnog naloga koji se prosleđuje u proizvodnju.

 

KONSALTING

Spremni smo uvek da saslušamo Vaše zahteve i predložimo Vam najoptimalnija rešenja za Vaše prozore i vrata, damo neophodna stručna objašnjenja, uputstva za rukovanje i tekuće održavanje.

 

IZRADA PONUDE

Na osnovu uzetih mera stolarije i konačno dogovorenog izgleda, načina otvaranja, dodatne opreme, vršimo izradu ponude na kojoj će biti izrađene skice, opis i cena za svaku poziciju.

 

PROIZVODNJA

Nakon prihvatanja ponude, radni nalog se dostavlja proizvodnji na izvršenje. U proizvodnji imamo radnike sa dugogodišnjim iskustvom koji rade na mašinama za proizvodnju stolarije marki URBAN i ELUMATEC. Zahvaljujući vrhunskoj opremi i obučenom kadru u stanju smo da ispoštujemo sve vaše zahteve po pitanju izgleda i brzine izrade stolarije.

 

LOGISTIKA

Nakon što ste se odlučili za prozore i vrata PLASTAL, sa naše strane sledi jednostavna i brza obrada narudžbe, u skladu sa našom filozofijom da je zadovoljstvo kupaca u na prvom mestu. Dogovoreni rok isporuke i montaže mora da se poštuje.

Prozore i vrata, pripremljene za montažu transportujemo do gradilišta u specijalizovanim i lako prepoznatljivim dostavnim vozilima. Montaža na objektu obavlja se u što kraćem roku kako se nebi remetilo Vaše slobodno vreme.

Da biste što bolje planirali svoje vreme, dan ranije Vas obaveštavamo da ćemo vršiti montažu prozora i vrata.

Naš posao je i demontaža postojeće stolarije i njeno odvoženje, ukoliko nemate neke druge planove sa istom.

 

UGRADNJA STOLARIJE

Ugradnja stolarije je jedan od najbitnijih segmenata našeg poslovanja jer ona podrazumeva brzu ugradnju primenom metalnih tipli i zaptivanje pur penom, montažu stakala, završno štelovanje stolarije kao i konačnu kontrolu kvaliteta ugradjene stolarije.

Sastavni deo ugradnje stolarije je demontaža postojeće stolarije na objektu kao i njeno dalje manipulisanje u skladu sa zahtevima kupca.

 

ODRŽAVANJE STOLARIJE

Za održavanje stolarije imamo uvek na raspolaganju rezervne delove kao i zaduženo stručno lice koje je dužno, da nakon prijema i zavodjenja reklamacije, u što kraćem roku otkloni prijavljene nedostatke ili oštećenja.

Reklamacije možete prijaviti na telefon 021/466-511 ili na e-mail našeg preduzeća.