Na poziv proizvođača aluminijumskih profila firme ALUMIL, posetili smo njihovu centralu u grčkoj i imali uvid u proizvodni proces i upoznali se sa najnovijim sistemima profila koji će se u budućnosti naći u našoj ponudi.

 

Plastal Alumil 2
« 2 od 10 »

Posetili smo sajam „BAU 2019“ u Nemačkoj

„BAU 2019“ u Minhenu je jedan od vodećih međunarodnih sajmova za građevinu sa više od 250,000 posetilaca.

Imali smo uvid u najnovije inovacije u građevinskoj industriji, informisali smo se o sistemima profila, okova, stakla, sigurnosnoj tehnologiji, energetskoj efikasnosti, pametnim kućama itd.

Plastal - Sajam BAU 2019 1 Plastal - Sajam BAU 2019 2 Plastal - Sajam BAU 2019 3 Plastal - Sajam BAU 2019 4 Plastal - Sajam BAU 2019 5 Plastal - Sajam BAU 2019 6 Plastal - Sajam BAU 2019 7

 

 

Klasičan i plemenit – savršen aluminijumski izgled koji postaje arhitektonski vrhunac.

Aluminijumske obloge omogućavaju kombinovanje izgleda aluminijumskih profila sa tehničkim prednostima naših modernih PVC prozora i vrata.

Princip je jednostavan – Aluminijumske obloge su savršeno prilagođene obliku profila prozora i vrata i čvrsto povezane sa njim. Površina je robusna i otporna na vremenske uticaje i može biti obojena u preko 170 RAL nijansi.

Unutrašnja boja vaših prozora i vrata može biti nezavisna, od jednostavne bele do tradicionalnog izgleda drveta.

Plastal prozori i vrata sa ALU oblogom

Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Biće nam zadovoljstvo da Vam pružimo sve informacije.