Stakla zauzimaju najveći deo površine i samim tim zahtevaju dobru izolacionu moć, pa treba obratiti posebnu pažnju na izbor samog stakla.

Termoizolaciono staklo je sastavljeno od dve ili više staklenih ploča, a međuprostor je hermetički zatvoren, da bi se poboljšala toplotna izolacija, u međuprostor se dodaje inertni gas argon.

staklo - plastal pvc i alu stolarija

VRSTE STAKLA

  • Float – obično providno staklo

  • Low-E – niskoemisiono staklo

  • ClimaGuard Solar – 4 godišnja doba staklo

  • Stopsol – reflektujuće staklo (braon/bronza, zeleni, sivi i plavi)

  • Parsol – obojeno staklo (braon/bronza, zeleni, sivi, plavi)

  • Ornament – dekorativno staklo

Ono što niko ne voli, da provede mnogo vremena na pranje prozora, postalo je prošlost.

Profili (takozvani ramovi) izloženi su velikom opterećenju, kako usled vremenskih uslova tako i zbog redovnog korišćenja prozora i vrata. Naša PVC stolarija ima jedinstvenu REHAU HDF-površinu (High Definition Finishing). Ova specijalna površina daje prozorima i vratima brilijantski sjaj, nepropusna je, glatka i vrlo laka za održavanje, tako da Vam omogućava više vremena za druge aktivnosti, pošto nećete gubiti mnogo vremena na održavanje prozora.

odrzavanje pvc stolarije Plastal

Uputstva za održavanje izgleda i funkcionalnosti:

  • Redovno čišćenje okvira sa uobičajenom krpom, mlakom vodom i blagim deterdžentom za sudove.

  • Jedna kap mašinskog ulja za redovno podmazivanje pokretnih delova okova.

  • Čišćenje prozorskih stakala sa čistom, toplom vodom i pamučnom krpom.

  • Nemojte koristiti oštra i gruba sredstva za pranje, razređivač, acetone i slične proizvode, jer može doći do oštećenja spoljne glazure profila.

UKRASNE LAJSNE koriste za ukrašavanje staklenih površina prozora i vrata. U ponudi imamo lajsne u beloj (široke i uske) i zlatnoj boji. Mogu se izraditi u najrazličitijim oblicima.

Plastal ukrasne lajsne

KONTAKTIRAJTE NAS za sve pojedinosti koje Vas interesuju ili nas posetite.

Insekti čine 80 procenata životinjskog sveta. Njih ne bi trebalo nepotrebno uništavati, jer ispunjavaju važne zadatke za našu planetu. Umesto toga, treba im otežavati prodor u Vaš boravišni prostor. Za tu namenu, preporučujemo naše kvalitetne komarnike.

rolokomarnik - Plastal PVC i ALU stolarija 2 komarnik vrata - Plastal PVC i ALU stolarija rolokomarnik - Plastal PVC i ALU stolarija

 

Više informacija možete naći u našoj sekciji: http://www.plastal.rs/proizvodni-program/pvc-prateci-program/komarnici/ ili nas kontaktirajte.