Cene PVC i ALU stolarije

CENE PVC I ALU STOLARIJE
Cene pvc stolarije su jedan od najvažnijeg kriterijuma za privlačenje kupca.  PVC stolarija se ne kupuje često, zato pazimo da kupac za izdvojeni novac dobije ono što je tražio.

Sa naše strane mi ćemo Vam pomoći koliko možemo i garantovati da ćete kod nas za uloženi novac dobiti maksimum.

Svojim kupcima uvek nudimo kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cenama, i ono što je jako bitno – maksimalno se trudimo da poštujemo dogovore i rokove!

Cene PVC stolarije Novi Sad

Cene PVC stolarije kao i ALU stolarije su stvar dogovora i zavise od više faktora. U Novom Sadu a i šire smo među najpovoljnijima kada je u pitanju odnos cena/kvalitet. Nemamo u ponudi  jeftine pvc profile i jeftine okove. Kada govorimo o ceni, nešto jeftinija varijanta se može postići dogovorom ako se radi veća količina (veći obim posla).  Sigurni smo da su nam cene dosta konkurentne, s obzirom na kvalitet ponuđenog proizvoda i vremenski rok garancije, a na vama je da se uverite u isto.

Prednosti naše kvalitetne PVC stolarije su:

  • toplotna izolacija
  • zvučna izolacija
  • trajnost
  • odnos cena/kvalitet

Međutim, maksimalna ušteda na PVC stolariji se može postići ako vam mi uradimo kompletno rešenje prema našem predlogu. Zvuči malo nestvarno, ali je tako. Mi najbolje znamo kako da uskladimo sve parametre.

Kada je u pitanju cena, PVC stolarija je u prednosti nad drvenom i ALU stolarijom

Povoljna cena izrade PVC stolarije

Dajemo Vam povoljne cene za pvc prozore i pvc vrata koje su izrađeni od nemačkih petokomornih, sestokomornih i sedmokomornih REHAU profila sa okovima ROTO i niskoemisionim staklom punjenim argonom (4+16+4). Mi smo se odlučili za Rehau, a Vi se odlučite za nas!

PLASTAL doo vam nudi najpovoljnije cene za ugradnju pvc stolarije na teritoriji cele Srbije.  Cena PVC prozora i vrata zavisi od dimenzija  kao i od toga koji prozorski profil izaberete jer se razlikuju po sistemskoj dubini, broju komora i po vidnoj visini.

Možemo Vam izraditi stolariju i poslati na Vašu adresu ukoliko ćete je sami montirati bilo gde u Srbiji. Vaša je obaveza samo da nam dostavite tačne dimenzije otvora i šemu stolarije.  Konačna odluka je ipak na Vama.

Šta sve ulazi u cenu PVC stolarije?

Mnogi elemnti vezani za PVC stolariju, prozore i vrata moraju se uskladiti sa originalnim dimenzijama da bi se dobila tačna cenu usluge odnosno proizvoda.
Takodje, postoje različiti oblici i boje  stolarije, što sve može da utiče na krajnju cenu proizvoda.

U cenu PVC stolarije ulazi: materijal za izradu stolarije (profili, okovi, šarke, kvake, gume, stakla, roletne…).

Cena obuhvata:

  • Naš izlazak na teren i premer
  • Izrada
  • Transport
  • Demontaža stare stolarije
  • Montaža nove stolarije
  • Odvoz stare stolarije

Potrebno je samo da nam zatražite besplatnu ponudu za izradu i ugradnju pvc stolarije.

Biće nam zadovoljstvo da vam pošaljemo naše cene i predlog i to već za nekoliko minuta.

Napominjemo da je izrada ponuda za pvc i alu stolariju besplatna, tako da je uvek možete zatražiti bez ikakvih obaveza.

Kako izgleda PVC stolarija

Korektne informacije od strane vlasnika sajtova su više nego dobrodošle i korisne.
Kupac ima pravo da zna da li je isporuka ugradjena, odnosno uračunata u cenu.

Naša PVC stolarija se izradjuje od Nemačkih Rehau profila. PVC stolarija se izradjuje u različitim oblicima, dimenzijama i načinima otvaranja. Sve to odredjuje krajnju cenu PVC prozora, PVC balkonskih vrata , PVC ulaznih vrata i PVC fiksnih elemenata. Udeo u ceni PVC stolarije zauzimaju i roletne (PVC i aluminijumske), rolo komarnici, fixni komarnici, PVC daske i ALU okapnice, venecijaneri.

Profili u sebi sadrže komore ispunjene vazduhom i što je veći broj tih komora, to je niivo izolacije bolji. Uz našu kvalitetnu pvc stolariju je garantovana velika ušteda energije, ali je neophodno da i ugradnja bude obavljena profesionalno.

Posle našeg premera, klijenti/kupci žele da vide kako će pvc stolarija izgledati u stvarnosti. Naša ponuda za PVC stolarije obuhvata i šematski prikaz elemenata, to jest, način izvedbe i konkretne mere u srazmeri sa prostorijom. Na taj način, tačno se može videti kako će pvc stolarija izgledati kada se ugradi.

Naša PVC stolarija je otporna i trajna,  Ona se ne deformiše tako lako i pod uticajem vremenskih uslova neće izgubiti svoj oblik ni izolacionu moć. PVC stolarije se čisti blagim sredstvima i vodom i nije vam neophodno ništa više od toga. Sa PVC stolarijom nema dodatnih ulaganja za održavanje, a sve vreme dobijate istu zvučnu i toplotnu izolaciju.

ALU stolarija

ALU prozori, ALU vrata i ALU fiksni elementi se kao i kod PVC stolarije, rade u različitim dimenzijama, oblicima, načinima otvaranja i to pored dodatnih stavki roletni, komarnika, venecijanera, PVC daski, ALU okapnica i izbora stakla formira njenu cenu.

Jeftina PVC stolarija

Ne tako redak slučaj jeste da se kupci odlučuju za opciju „jeftina pvc stolarija“. Pri tome, novac jeste ključni faktor kod izbora stolarije. Mi znamo da je u vremenu opšte niskog standarda potrebno cene prilagoditi budžetu kupaca, pa smo zahvaljujući kvalitetnoj nabavci uspeli da  cene pvc i alu stolarije snizimo do granice prihvatljivosti kako bi ste vi kao kupac bili zadovoljni. Pored vrhunskog  repromaterijala, potenciramo kvalitet izrade koji dominira na svakom našem proizvodu jer samo na taj način možemo postići pozitivan efekat i povoljan utisak na vas kao našeg klijenta.

Naravno, potencijalni kupci očekuju da na sajtu mogu videti tačne kontakt podatke kako bi mogli da se dodatno informišu o cenama pvc stolarije, pvc prozora, pvc vrata bilo  telefonom, emailom ili neposrednim dolaskom u salon firme.

Nećete dobiti najjeftinije niti loše već standardno dobru stolariju koja će vas zadovoljiti svojim izgledom, uštedom energije, cenom i biti za svaku preporuku.

KONTAKTIRAJTE NAS radi informacija o cenama.